Cele mai spectaculoase 8 teste realizate de ProMotor în 2013

Autor: ProMotor acum 7 ani Știri

8. CHEVROLET CAMARO

Când l-a văzut prima dată în „fiare şi plastice” pe Bumblebee, Tudor nu s-a mai dezlipit de el. Aşa că i-am lăsat să se cunoască mai bine, iar întâlnirea s-a dovedit una fructuoasă:

„Brusc, tirurile şi celelalte maşini de pe lângă tine se transformă în decepticoni impotenţi, ai căror şoferi încearcă în zadar să ţină pasul cu tine. Iar dacă tatuajele extratereste şi emblemele Autobot Shield nu pun la respect ambiţiile TDI ale germanelor care s-ar lua la întrecere cu tine, cu siguranţă o vor face <<umerii laţi>> reliefaţi de aripile din spate, eleronul tăios, ochii aprigi şi pumnii negri, de 20 de inci. Iar adrenalina se risipeşte abia atunci când o laşi mai moale, de la viteze la care legal, ai rămâne şi fără buletin”.

„În concluzie, fie că locul din drepta e ocupat sau nu, în Camaro nu te simţi singur. Poate impresia e amplificată de personajul Bumblebee, mereu protector cu <>. Te aştepţi ca în fiecare moment maşina să-ţi ignore comenzile, să-şi lungească mâinile şi picioarele, să sară peste un tir, să zboare din faţa ta o maşină prea lentă doar ca să se asigure că drumul e liber în faţă. Iar despre apetitul pentru Mustanguri…să spunem că în scurta <> nu am avut ocazia să întâlnim unul. Probabil tremurau de frică pe undeva”.

Chiar dacă nu a venit la pachet cu Megan Fox, testul a arătat că Chevy Camaro este un izvor de senzaţii tari.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8Comentarii
Inchide