Cum se livrează un supercar de 2,6 milioane de euro? VIDEO

Autor: ProMotor 06 mart. 2020 Știri auto

Corvette C8 a intrat în producție luna trecută, iar primul model a ajuns la un dealer din Carolina de Nord, SUA. Momentul a fost filmat.

Mașina cu VIN-ul 001 are un exterior negru cu jante negre, care sunt contrastate de etrierile de frână roșii. Modelul este un Corvette Stingray 3LT, care este echipat cu pachetul de performanță Z51.

Dealer-ul a cumpărat mașina la licitație pentru 3 milioane de dolari (aproximativ 2,6  de euro), urmând ca să fie expus la dealership. Modelul se va alătura în cele din urmă unei colecții de peste 200 de mașini rare la Centrul de patrimoniu Hendrick.

Noul Corvette vine cu o premieră în lunga sa istorie, C8 fiind primul Corvette cu motorul poziţionat central. Aspectul este mai agresiv ca niciodată, cu prize mari de aer în partea din faţă şi un spoiler mic sub faruri, lateralele sunt sculptate şi conduc aerul prin alte două prize de aer de mari dimensiuni.

Inginerii au reuşit să păstreze acoperişul detaşabil, iar în partea din faţă a apărut un mic portbagaj, suficient pentru două genţi mici.

GALERIE FOTO

Noul motor V8 de 6,2 litri este vizibil în partea din spate sub un panou de sticlă, iar acesta produce 490 de cai-putere şi 630 Nm. Pachetul opţional Z51 Performance Package ridică puterea motorului la 495 CP şi 637 Nm.

Noul Chevrolet Corvette C8 va atinge 100 km/oră în mai puţin de 3 secunde.

VIDEO

https://www.facebook.com/rick.knafelz/videos/10221391727883668/

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: netcarshow.com / Facebook



Comentarii
Inchide