Un nou model de mașină a fost lăsat fără roți, chiar înainte de a fi lansat – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 24 ian. 2020 Știri auto

Se pare că parcările stradale din orașul american Detroit rămân periculoase pentru mașinile noi.

Acest Chevrolet Corvette C8 2020 a fost fotografiat pe o stradă din West Village din Detroit. Roțile îi lipsesc, fiind susținută de câteva cărămizi, în timp ce spatele mașinii este așezat direct pe pământ.

Nu avem multe detalii despre incidentul în care a fost implicat mașina sport americană renăscută în 2020, însă elementele de bază sunt ușor de înțeles: mașina a fost lăsată parcată pe stradă, iar băieții răi au venit și i-au furat roțile. Hoții nici măcar nu s-au obosit să-i ia și prezoanele, care au fost lăsate pe asflat, lângă mașină.

GALERIE FOTO

Chevrolet a confirmat săptămâna aceasta că primele livrări pentru Corvette C8 2020 vor începe înainte de sfârșitul lunii februarie anul acesta.

La scurt timp după încheierea grevelor de la sfârșitul anului trecut, General Motors a dezvăluit că va trebui să întârzie producția și livrările timp de câteva luni. Apoi un reprezentant al companiei a declarat că producția va începe cândva în februarie, cu primele livrări la scurt timp după aceea.

Asta ne face să credem că mașina lăsată pe butuci se afla în perioada de testare. Probabil a fost luată de un angajat pe o perioadă limitată, până când hoții au pus ochii pe ea, și neputând să o fure cu totul s-au mulțumit să-i fure roțile.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: motortrend.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide