Elon Musk este fan doner kebab. Șeful Tesla a recunoscut pe Twitter

Autor: David Andrei 14 oct. 2020 Știri auto

Elon Musk s-ar simți excellent în România. Șeful de la Tesla tocmai a recunoscut pe Twitter că îi place doner kebab. Preparatul cu origini otomane este foarte popular și în țara noastră.

GALERIE FOTO

Elon Musk a fost întrebat pe Twitter ce a mâncat în Germania, în timpul vizitei sale la Berlin, acolo unde Tesla construiește o nouă giga-factory.

“Germania oferă unele dintre cele mai bune prăjituri și produse de patiserie. Care a fost preferata ta când ai vizitat Germania?”, l-a întrebat un user pe Twitter.

“Doner kebab”, a răspuns, cam pe lângă subiect, Elon Musk. Nemții ar putea interpreta răspunsul său ca pe o jignire. Replica a adunat însă, aproape 12.000 de like-uri într-o săptămână.

Musk a povestit că a mâncat cel mai bun kebab la Tacheles, un fost centru cultural din centrul Berlinului.

Doner kebab este un fel de mâncare care își are originile în Turcia, nicidecum în Germania, acolo unde a ajuns abia în 1972. Shaorma este un preparat derivat din doner kebab-ul ultra-popular la nivel global.  Este și printre cele mai populare produse street-food din Germania, acolo unde vânzătorii de doner kebab înregistrează anual peste 3,5 miliarde de euro. Aproximativ 600 de tone de carne sunt folosite zilnic pentru preparatul cu origini otomane.

Musk a revenit asupra întrebării și a scris: “Cu siguranță, trebuie să încerc și prăjiturile și produsele de patiserie în următoarea mea vizită în Germania!”

Elon Musk nu a fost în Germania doar pentru a mânca doner kebab

Elon Musk a fost în Germania luna trecută pentru a discuta cu autoritățile germane și pentru a vizita șantierul viitoarei giga-factory. Acolo se vor produce automobile electrice Tesla destinate pieței europene.

De la Berlin, Musk a decolat către Wolfsburg, acolo unde s-a întâlnit cu șeful Volkswagen, Herbert Heiss, și unde a condus noul SUV electric ID.4.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide