Fiat 500 și Fiat Panda mild hybrid vor fi primele modele electrificate din gama Fiat

Autor: ProMotor 09 ian. 2020 Știri auto

Fiat 500 și Fiat Panda vor fi primele modele electrificate din gama Fiat, ajungând astfel înaintea modelului full electric 500e care va fi lansat la sfârșitul acestui an.


Starterul integrat cu curea este montat pe motor și recuperează energia în timpul frânării și decelerării, care este apoi utilizată pentru sistemul start / stop și pentru a ajuta la accelerare. De asemenea, sistemul îi permite motorului să se oprească atunci când cutia de viteze este pe liber, sau la viteze sub 18 km / h.

Modelele folosesc o cutie de viteze manuală cu șase trepte, care are ca scop îmbunătățirea economiei de combustibil în condusul din afara orașului. Fiat 500 și Fiat Panda mild hybrid vor fi lansate în ediția Launch Edition. Acestea prezintă un logo „H”, vopsea verde și tapițerie din plastic reciclat.

Fiat a adoptat lent electrificarea, dar intenționează să revină anul acesta cu modelul electric 500e. Planul este de a continua vânzarea modelelor 500 existente – lansate în urmă cu 13 ani – alături de cele noi.

Alte modele Fiat în curs de actualizare sunt 500 Giardiniera, un 500X SUV compact și un înlocuitor pentru Tipo care probabil va fi un SUV.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autocar.co.uk



Comentarii
Inchide