Un bărbat a fost filmat din mașină în timp ce aleargă dezbrăcat pe străzile din Craiova – VIDEO

Autor: ProMotor 13 iul. 2020 Știri auto
Un bărbat a fost filmat din mașină în timp ce aleargă dezbrăcat pe străzile din Craiova – VIDEO

Aventură amoroasă cu final neașteptat, care stârnește hohote de râs, la Craiova.

Un bărbat a fost filmat în timp ce alerga complet dezbrăcat pe o stradă din Craiova. Conform martorilor el a fost prins de un soț înșelat, i-au fost luate hainele și a a fost dat afară din casă complet dezbrăcat. Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute.

Cei doi soți locuiesc în cartierul craiovean Cernele și au un magazin chiar în fața casei. Omul era la prăvălie, dar la un moment dat a intrat în casă. A fost momentul în care şi-a surprins soția cu un alt bărbat. Calm, i-a luat acestuia hainele și i-a cerut să plece imediat din dormitor.

Soțul s-a urcat în mașină și l-a urmărit

Disperat, amantul a zbughit-o afară și a luat-o la fugă pe străzi. Soțul s-a urcat în mașină și l-a urmărit. El a scos telefonul și a început să-l filmeze. În mașină, alături de soț se afla un alt prieten. Cei doi au dat drumul la muzică și l-au filmat pe bărbatul care fugea pe străzi în pielea goală aproape trei kilometri.

Bărbatul s-a refugiat într-o benzinărie

„Unde te duci, frate, așa?… Bă, unde e masca? Să păstrezi distanța!”, au comentat cei din mașină în timp ce bărbatul fugea gol pușcă pe stradă. Amantul umilit a reușit în cele din urmă să se refugieze într-o benzinărie unde a cerut ajutor, scrie Adevarul.ro.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide