Gestul bizar făcut o tânără în timp ce polițiștii îi ridică mașina. Atât de mult își iubește Range Rover-ul

Autor: ProMotor 12 mart. 2020 Știri auto

O șoferiță din Londra a fost fotografiată de către trecători în timp ce se așează deasupra mașinii în timp ce este ridicată pe plaformă de către polițiști. Oamenii legii îi confiscau mașina, în plină stradă, pentru că nu avea asigurare. Legile din Anglia le permint acest lucru.

Imaginile șocante arată o femeie așezată pe capota unui Range Rover, într-o încercare disperată de a opri Poliția să-i ridice vehiculul de lux.

Galerie foto

Ofițerii l-au confiscat după ce au constatat că nu era asigurat. Tânăra șoferiță se așează sfidătoare pe mașină, în ciuda faptului că era ridicată pe platformă. Nu se știe dacă a fost sancționată și pentru obstrucționarea Poliției.

Clipul a fost urcat pe Facebook, iar comentariile nu au întârziat să apară: „Când îți iubești mașina atât de mult, dar nu-ți poți permite să plătești asigurarea lunară”, a scris cineva pe rețeaua de socializare.

Asigurarea auto este o cerință obligatorie în Marea Britanie pentru a ajuta la protejarea tuturor participanților la trafic. Se pare că în Anglia regulile sunt mult mai stricte ca în alte părți ale Europei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Thesun.co.uk



Comentarii
Inchide