Un hoț care a furat catalizatoare în valoare de zeci de mii de lei a fost prins de polițiști

Un hoț care a furat catalizatoare în valoare de zeci de mii de lei a fost prins de polițiști

Autor: ProMotor acum 9 luni Știri

Polițiștii din Galați au prins un bărbat de 29 de ani care este suspectat că în urmă cu aproape un an, a sustras mai multe catalizatoare şi filtre de particule de la autoutilitare parcate pe raza municipiului. Hoțul este acum cercetat pentru furt şi a fost plasat sub control judiciar.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada aprilie – mai 2019, bărbatul ar fi sustras 3 catalizatoare şi filtre de particule de la autoutilitare, parcate pe raza municipiului Galaţi, creând un prejudiciu de aproximativ 36.300 de lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost plasat sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Catalizatoare se fură și de pe mașinile din București

Se pare că fenomentul disparițiilor catalizatoarelor nu se întâmplă doar la Galați. Săptămâna trecută am semnalat cu caz asemănător în București. O șoferiță s-a trezit că mașina ei nu mai avea catalizator. Se pare că aceste catalizatoare conțin platină, metal prețios care poate fi extras și valorificat de către hoți.

 


Sursa foto: ProMotor


Comentarii
Inchide