Hyundai i30 facelift va fi prezentat luna viitoare la Geneva

Autor: ProMotor 12 feb. 2020 MASINI NOI

Hyundai i30 facelift va fi dezvăluit în premieră mondială luna viitoare la Geneva, dar primele informații despre viitorul model au fost anunțate deja de Hyundai.

Salonul de la Geneva va fi un adevărat festival pentru Hyundai, care pregătește mai multe premiere, printre care două dintre cele mai importante modele ale gamei – i20 și i30. Nu trebuie uitat că Hyundai a lansat recent o versiune nouă a modelului de clasă mini i10.

Primele imagini-teaser cu viitorul Hyundai i30 reliefează principalele trăsături al noului design Hyundai, asemănător  cu cel pe care l-am putut vedea în cazul i20. Fiind vorba de un facelift, i30 nu va beneficia de tratamentul complet al noului limbaj de design al mărcii, ci mai degrabă de o cosmetizare menită să aducă noul model în linie cu i10 și i20. Imaginile sunt ale noii linii de echipare N Line, care va intra în gamă odată cu faceliftul.

Astfel, Hyundai i30 facelift va avea o bară față redesenată, în timp ce grila frontală va avea un design de tip „plasă”, care conferă noului model un aspect distinctiv și impunător. Imaginea noului model este completată de farurile LED noi, cu lumini de zi cu formă angulară, care conturează personalitatea noului i30. În partea din spate, modificările includ blocurile optice, bara de protecție, dar și jantele din aliaj cu design nou, disponibile în versiuni de la 16 la 18 inchi.

Nu avem încă imagini din interior, dar așteptăm modificări minore, cu un panou de instrumente virtual, dar și un ecran mai mare pentru sistemul de infotainment, care poate ajunge la 10,25 de inchi. Calitatea materialelor este deja la un nivel ridicat la i30, astfel că nu ne așteptăm să vedem schimbări la acest capitol.

Odata cu noul i30, Hyundai va lansa si o versiune N Line a modelului i30 Wagon, acest nivel de echipare urmând să fie disponibil pentru toate tipurile de caroserie ale modelului i30.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide