În exclusivitate, expoziţie de monoposturi F1 la mall-ul Sun Plaza!

Autor: Adrian Mihălţianu 20 iul. 2012 Știri auto

Pentru prima dată în România, la Sun Plaza sunt găzduite opt dintre cele mai performante şi faimoase maşini de Formula 1. Fanii F1 au acum şansa unică de a admira şi afla poveştile celor 8 monoposturi care au făcut istorie pe pistă: BRM P160, Williams FW14, Benetton B195, Jordan 191, Jaguar R3, BMW Sauber F1.06 Sauber C21 şi Sauber C31, conceput pentru a participa la Campionatul Mondial de Formula 1 2012.

Piloţi renumiţi ca Niki Lauda, Michael Schumacher, Nigel Mansell, Jacques Villeneuve, Riccardo Patrese, Eddie Irvine sau Felipe Massa au făcut istorie la volanul acestor modele de Formula 1.

Pe lîngă expoziţia cu monoposturi, clienţii mall-ului Sun Plaza au şansa să experimenteze într-un simulator senzaţiile trăite pe pistă de un pilot de Formula 1 şi să se simtă ca într-o veritabilă cursă de Grand Prix. Dar pentru a se înscrie, nu este nevoie decât să arate un bon de cumpărături cu orice valoare emis la unul dintre magazinele din Sun Plaza.

În plus, cei care fac fotografii cu oricare dintre maşinile expuse şi apoi le încarcă în aplicaţia „Grand Prix”, de pe pagina de Facebook Sun Plaza, au şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, două bilete la una dintre competiţiile de Formula 1!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide