Soluția magică pentru mașini curate. Produsul de 5 LEI care face minuni – VIDEO

Autor: Radu Țuțulan 10 sept. 2023 Știri auto

De multe ori probabil v-au scos peri albi resturile căzute în locuri aproape imposibil de ajuns, dar pe internet circulă acum imagini cu jucăria de 5 lei care face minuni în mașinile adulților.

Tot mai mulți șoferi din Marea Britanie sunt fascinați de o banală plastilina lipicioasă. Slime, așa cum îl știu majoritatea copiilor, a devenit interesant și pentru adulți.

Șoferii care se luptă cu disperare să „prindă” firimiturile și resturile căzute prin diverse colțuri ale mașinii, spun că această plastilină face minuni. Totul ar fi pornit de la o femeie care a dezvăluit pe TikTok secretul gelului lipicios.

Jucăria de 5 lei care face minuni în mașinile adulților

În clip femeia folosește un gel de curățare sau o substanță albastră. Cu ajutorul acesteia „prinde” firimiturile din diverse locuri greu accesibile ale mașinii.

Suportul de cafea, radioul, gurile de ventilație sau butoanele de acționare a geamurilor electrice sunt doar câteva dintre zonele unde a intervenit.

Practic, acest gel lipicios se întinde și captează orice fir de praf. Apoi se dezlipește fără probleme, indiferent de suprafață.

Copiii știu foarte bine despre ce e vorba, pentru că mulți s-au jucat încă de la grădiniță cu acest tip de plastilină. Dar, pentru unii dintre părinți, slime este o descoperire fascinantă.

@mackenziedudzik Brb…gonna go make my car dirty so I can use this some more. Linked in bio! #bluegoo #cleancar #carcleaning #carcleaninghack #carhack #cartips #amazonfinds #amazon #boughtitonamazon ♬ Banana (feat. Shaggy) [DJ FLe – Minisiren Remix] – Conkarah

Cât costă o cutie de slime

Britanicii scriu că acest gel lipicios se vinde pe Amazon cu mai puțin de 2 lire (aproximativ 15 lei). Dar, în România, găsim la diverse magazine de jucării chiar și cu 5 lei.

Funcționează așa cum este anunțat și este foarte util pentru a intra în colțurile incomode ale mașinii tale”, a spus unul dintre utilizatori, citat de cotidianul britanic.

Un alt cumpărător a scris că aceasta ar fi „singura modalitate sigură de a curăța porturile de încărcare. Excelent și pentru tastaturi, dar prefer să am două și să le păstrez separate”.

Sunt însă persoane care au spus că nu-i încântă deloc acest tip de gel lipicios. În primul rând pentru că ar fi prea lichid, dar și fiindcă uneori e imposibil să-l mai dezlipești de pe o anumită suprafață.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura video The Sun


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide