Marian Oprișan a rămas fără permisul de conducere pentru trei luni

Autor: ProMotor 02 iun. 2020 Știri auto
Marian Oprișan a rămas fără permisul de conducere pentru trei luni

La trei ani după ce a fost prins de radar, Marian Oprișan a rămas fără permisul de conducere. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a rămas fără permisul de conducere. Liderul PSD a pierdut un proces prin care a contestat o decizie a polițiștilor. În urmă cu trei ani, Oprișan a fost prins de radar în timp ce circula cu viteza de 191 km/h pe o șosea din județul Buzău.

Incidentul în care a fost implicat Marian Oprișan s-a produs pe 29 noiembrie, 2017

Atunci, președintele Consiliului Județean Vrancea a fost prins de polițiști în timp ce circula cu viteză pe drumul european E85.

Poliția a anunțat atunci că „viteza de 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E85, în afara localității Oreavu”.

Oprișan a contestat procesul verbal întocmit de polițiști și, după aproape trei ani de proces, a primit decizia definitivă a instanței conform căreia i se respinge apelul.

Ca urmare, președintelui Cosiliului Județean Vrancea i-a fost reținut permisul de conducere pentru următoarele trei luni.

Marian Oprișan nu este la primul incident de acest tip. În anul 2014 el a rămas pieton după ce a fost prins de polițiștii din Bacău circulând cu viteză pe un drum dintr-o comună, informează Mediafax.

Despre Marian Oprișan

Marian Oprișan (născut pe 14 septembrie anul 1965) este un politician român, membru al Partidului Social Democrat (PSD). El a fost președinte al Consiliului Județean Vrancea de două ori. Prima dată în intervalul 1995-1996, apoi începând din anul 2000 și până în prezent. Conform Wikipedia, el este considerat „Baronul PSD de Vrancea” din cauza presupusei influențe pe care o deține în județul Vrancea.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Marian Oprișan / Facebook



Comentarii
Inchide