Ce mașini are Alex Bodi, omul pe care îl urăște acum o țară întreagă după apariția imaginilor șocante cu Bianca Drăgușanu?

Autor: David Andrei acum 2 ani Știri auto

Alex Bodi este omul pe care îl urăște o țară întreag după ce Cancan a publicat imaginile șocante în care Bianca Drăgușanu apare desfigurată, deși niciunul dintre nu a discutat despre ce s-a întâmplat. Dar ce mașini conduce omul de afaceri și cât a dat pe ele?

GALERIE FOTO

Garajul lui Alex Bodi arată ca un salon auto. Omul de afaceri este pasionat de automobile cu mulți cai putere. În parcarea sa stau aliniate exemplare spectaculoase. Bodi și-a achiziționat un SUV Lamborghini Urus cu motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care dezvoltă 650 de cai putere și 850 Nm. Aceasta este și mașina din care el coboară alături de Bianca Drăgușanu în filmarea publicată în exclusivitate de Cancan.ro.

Lângă el și-a găsit loc un Lamborghini Aventador SV, unu dintre cele 500 de exemplare construite de producătorul din Sant’Agata Bolognese. Versiunea Superveloce este pus în mișcare de un V12 aspirat, capabil să livreze 750 de cai putere și un cuplu de 690 Nm. Modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2,9 secunde.

Ambele modele poartă un autocolant într-o combinație alb-negru-gri.

Iar lista de supercaruri nu se încheie aici, pentru că apare lângă cele două și un Ferrari Pista 488, achiziționat în primăvara anului trecut. Supercarul cu motor V8 de 3,9 litri cu tracțiune spate are un preț de pornire de 400.000 de euro.

Alex Bodi a ajuns de la Ford Fiesta la Rolls-Royce Wraith

Este cotat la aproape jumătate de milion de dolari și noul său Rolls-Royce Wraith cu motor V12. Coupe-ul derivat din limuzina Ghost a ajuns în garajul său în vara anului trecut.

Omul de afaceri în vârstă de 35 de ani călătorește ocazional și pe bancheta din spate a unei limuzine Mercedes-Maybach S 650 cu motor V12 și la volanul un Mercedes-AMG G 63 cu V8, dar când are chef de senzații tari pleacă de acasă cu un Bugatti Chiron (vezi GALERIA FOTO).

Totuși, prima sa mașină nu a fost una de lux, ci una de buget. La scurt timp după ce și-a luat permisul, Alex Bodi a devenit posesorul unui Ford Fiesta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cancan.roComentarii
Inchide