Noi imagini cu Varianta de Ocolire Bacău. Sunt semne că lucrările avansează

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Pe pagina de Facebook Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere au apărut noi imagini cu Centura Bacău semn că lucrările avansează. Varianta de Ocolire Bacău între DN2 Sud şi DN2 Nord, secţiune care include primii 16,27 kilometri de autostradă din Moldova (A7).

Constructorul a reuşit să avanseze vizibil la podul de 1,21 km peste Râul Bistriţa, aceasta fiind cea mai mare structură de pe lot.

Sunt lucrări şi în alte puncte: forare piloţi la pasajul peste calea ferată M500 şi la cel pe DJ207F la nord de Săuceşti, iar podul peste Râul Precista şi DJ207F începe să se profileze.

Contractul a fost semnat pe 22.12.2018 şi are un termen de proiectare şi execuţie de 3 ani pentru toată centura (16,27 km de autostradă plus 14,54 km de drum naţional cu o bandă pe sens).

Segmentul DN2 Sud-DN2 Nord (care conţine A7) ar putea fi gata la finalul anului 2020, asta dacă se rezolvă la timp birocraţia (exproprieri, relocări utilităţi, arheologie), şi dacă antreprenorul va păstra constant ritmul de lucru.

Citeşte şi

Nokian a lansat în Austria noile anvelope SUV Powerproof şi SUV Wetproof

BMW Concept 4, una dintre cele mai spectaculoase apariţii de la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 – GALERIE FOTO

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” – FOTO

Primele imagini cu noua electrică Volkswagen ID.3 de la Frankfurt – FOTOComentarii
Inchide