Noul BMW M2 vine în premieră la Salonul Auto de la Essen cu accesorii M Performance

Autor: Ionuț Vîlciu 07 dec. 2022 Știri auto

BMW M2 își face apariția la cel mai mare salon de tuning din Europa. Mașina vine cu accesorii speciale M Performance, inspirate din motorsport.

BMW participă la Salonul Auto de la Essen 2022 cu numeroase atracții. Cel mai mare salon din Europa pentru tuning, motorsport și vehicule sportive de producție are loc la Gruga-Halle în perioada 3-11 decembrie 2022. Printre altele, BMW încântă vizitatorii cu o premieră mondială. Noul BMW M2 cu accesorii BMW M Performance este expus pentru prima dată la Essen.

Opțiunile de personalizare dezvoltate special pentru noul BMW M2 optimizează și caracteristicile de condus ale mașinii. Accesoriile suplimentare pentru părțile frontală, spate și laterale sunt realizate din plastic ranforsat cu fibră de carbon.

Pe lângă accesoriile care accentuează și mai tare designul, pe M2 poate fi și o tobă finală din titaniu, care va accentua sunetul motorului și va reduce mașina cu opt kilograme. De asemenea, noul M2 poate primi și o suspensie M Performance care să ofere mașinii o ținută de drum și mai agresivă.

La interior există ornamente M Performance din Carbon și Alcantara, o cotieră M Performance din Alcantara și multe alte opțiuni de personalizare, cum ar fi un set de genunchere.

Noul BMW M2 este o mașină sport adevărată

BMW M2 folosește același motor ca cel de pe M3 și M4, dar cu mici diferențe. Motorul dezvoltă o putere maximă de 460 de cai putere, depășind cu 90 de cai putere versiunea de bază folosită de predecesorul său. Cuplul maxim de 550 Nm este produs între 2.650 și 5.870 rpm. Puterea maximă este disponibilă la 6.250 rpm. Noul motor se poate tura până la maximum 7.200 rpm. Standard, puterea motorului este transmisă către roțile spate printr-o transmisie M Steptronic cu opt trepte. O cutie de viteze manuală cu șase trepte este disponibilă opțional.

Noul BMW M2 sprintează de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde cu transmisia M Steptronic cu opt trepte, respectiv în 4,3 secunde când este echipat cu cutia manuală cu șase trepte. Viteza maximă limitată a noului BMW M2 poate fi mărită de la 250 km/h la 285 km/h prin alegerea pachetului opțional M Driver’s Package. M2 vine în standard cu un diferențial spate cu alunecare limitată, pentru o mai bună aderență.

Modelul poate fi comandat și în România. Prețurile încep de la 71.876 de euro cu TVA inclus.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide