Noul Hyundai Elantra a ajuns în România. PREŢURI ŞI GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 16 mai 2016 Știri auto

 


Noua generaţie Hyundai Elantra, a şasea, este acum disponibilă şi în România. Prin acest model sud-coreeii au reuşit să îmbine într-un mod ideal rafinamentul cu tehnologia, confortul şi eficienţa.

Pe lângă că s-au folosit cele mai bune materiale noul Hyundai beneficiază la interior şi de un LCD de 3,5 inch, iar la capitolul siguranţă şi confort, Elantra vine cu senzori de parcare, un sistem de asistenţă la pornirea în rampă şi pilot automat.

Standard, autovehiculul include sistemul de şapte airbaguri. Dintre acestea două frontale, două laterale, două cortină şi una pentru genunchii şoferului. De asemenea, printre dotări mai merită menţionate şi închiderea centralizată cu telecomandă şi computer de bord.

Noua Elantra vine în două versiuni de motorizare şi trei versiuni de echipare: Elantra, Highway şi Exclusive.

În privinţa motorizărilor Elantra aduce un propulsor diesel de 1,6 litri care produce 136 de cai-putere la un consum mediu mixt de 4,5 l/100 km, iar varianta pe benzină produce 128 de cai-putere şi consumă 6,6 l/100 km.

Clienţii pot alege atât între o cutie automată, cât şi una manuală, amândouă cu şase rapoarte.

Preţurile noii generaţii Hyndai Elantra pornesc de la 14.764 de euro cu TVA, iar prin programul Rabla, de la 13.264 de euro.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide