Peugeot Fractal a luat Marele Premiu Creativ’Experience de la Festivalul Internaţional de Automobile – FOTO

Autor: ProMotor 29 ian. 2016 Știri auto

 

 
Conceptul Peugeot Fractal a obţinut Marele Premiu Creativ’Experience la cel de-al 31 lea Festival Internaţional de Automobile, care a avut loc pe 26 ianuarie, la Paris.
 
Concept car-ul Peugeot Fractal prezintă viziunea brandului al unui viitor coupe urban electric. Aceasta împinge PEUGEOT i-cockpit® chiar mai departe folosind sunetul pentru a face şofatul mai intuitiv.
 

 

„Sunt foarte fericit sa primesc Marele Premiu Creativ’Experience pentru PEUGEOT FRACTAL. Este un premiu care evidenţiază experienţa şoferilor din spatele volanului. Acest premiu recompensează studiul prospectiv cu privire la proiectarea de sunet şi tehnologia de imprimare 3D reprezentata de acest concept car.”, a declarat Gilles Vidal, Director de Design Peugeot.
 
În fiecare an, Festivalul Internaţional de Automobile recompensează cele mai frumoase modele auto. Aceste premii sunt acordate de un grup de experţi entuziaşti, grup care este prezidat de arhitectul Jean-Michel Wilmotte şi include bine-cunoscute figuri din industria auto, mass-media şi lumea modei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide