Premiera filmului No Time to Die a fost amânată

Autor: ProMotor 05 mart. 2020 Știri auto

Coronavirusul dă o nouă lovitură pasionaților de mașini. După anularea Salonului auto de la Geneva, acum aflăm că și premiera ultimului film James Bond a fost amânată. No Time to Die, film în care apar numeroase mașini spectaculoase, printre care și noul Land Rover Defender, nu va mai avea premiera în 31 martie, ci abia pe 12 noiembrie.

Intră în Galeria FOTO

Producătorii au anunţat miercuri decizia de amânare a premierei filmului „No Time To Die”, din aprilie în noiembrie, „după analizarea atentă şi completă a situaţiei pieţei cinematografice mondiale”. În Marea Britanie, filmul va avea premiera pe 12 noiembrie, iar în Statele Unite pe 25 noiembrie.

Filmul „No Time To Die”, în care Daniel Craig ar urma să joace ultima oară rolul agentului secret britanic, urma să ajungă în cinematografe începând in 3 aprilie. Premiera mondială era programată pe 31 martie la Sala Regală Albert din Londra. Ultimul film din seria „James Bond”, „Spectre”, a generat încasări de aproape 900 de milioane de dolari în anul 2015.

Cei de la Land Rover trebuie să fie deosebit de dezamăgiți în acest moment. Campania de vânzări la noul Defender începe în această primăvară, iar filmul seriei James Bond ar fi reprezentat un instrument de promovare fantastic pentru noul model. Chiar dacă mașina a fost deja admirată în mai multe trailere, va mai trece cel puțin jumătate de an până când lumea va vorbi de isprăvile noului SUV al mărcuii britanice.

Nu doar cei de la Land Rover sunt dezamăgiți, ci toți cei care iubesc mașinile. Asta deoarece în pelicula No Time to Die apare un număr impresionant de modele. Alături de Aston Martin DB5, mașina lui Bond, în film joacă roluri importante un Aston Martin V8, un Jaguar F-Type, un F-Pace și un I-Pace. Probabil că producătorii germani jubilează în acest moment, chiar dacă Mercedes, spre exemplu, nu are multe motive de a deschide sticla de șampanie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide