Premieră în România – Imagini cu o urmărire ca în filme. Poliția încearcă să prindă un șofer de Audi. VIDEO

Autor: ProMotor 13 iun. 2020 Știri auto
Premieră în România – Imagini cu o urmărire ca în filme. Poliția încearcă să prindă un șofer de Audi. VIDEO

Premieră în România. Poliția face publice imaginile suprinse în timpul unei urmăriri. Pe înregistrare, unul dintre polițiști se aude somându-l: “Trage pe dreapta sau trag!”

O urmărire ca în filme a avut loc în România, iar imaginile au fost făcute publice. Un șofer de Audi a fost urmărit prin trei sate din județul Iași, pe o distanță de aproximativ 7 kilometri, de-a lungul Drumului Județean 246, de către un echipaj al Secției 2 Poliție Rurală Ciurea.  Bărbatul a fost prins în cele din urmă după ce un tractor i-a blocat goana pe drumurile de țară, scrie Ziarul de Iași.

Trei oameni ai legii se află în mașina de poliție pornită în urmărirea sa. Șoferul face eforturi să-l prindă pe bărbatul aflat la volanul unui Audi, conducând o Dacia Logan cu semnalele luminoase și acustice în funcție. Cel aflat în dreapta sa îl somează pe șofer să oprească, folosind stația de amplificare cu care este echipată autospeciala de poliție. Colegul lor, un jandarm aflat pe bancheta din spate a mașinii, înregistrează desfășurarea evenimentelor.

“Trage pe dreapta sau trag!”, se aude avertismentul polițistului aflat pe locul din dreapta. Cel din spate îl anunță că are dovada avertismentului, în timp ce șoferul își continuă goana. Momentul prinderii sale nu a fost înregistrat.

De ce a pornit poliția în urmărirea șoferului de Audi?

Polițiștilor le-a atrans atenția faptul că mașina, un Audi de culoare neagră, avea numerele provizorii expirate. Șoferul a refuzat să oprească la semnalele lor pe raza comunei Scânteia din județul Iași, așa că oamenii legii au pornit în urmărirea sa.

Ulterior, aceștia au constatat că la volan, se afla un tânăr care nu avea permis. Șoferul fugar, Cosmin Beraru, a fost arestat preventiv pentru 24 de ore, dar mandatul de arestare a fost extins ulterior pentru o perioadă de 30 de zile. Tânărul este acuzat de conducere fără permis și de conducerea unui autovehicul cu numere de înmatriculare provizorii expirate.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru a stabili condițiile în care s-a produs incidentul.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide