Randări: aşa ar putea arăta noul Renault Clio 4

Autor: Oraan Mărculescu 10 iun. 2011 Știri auto
Randări: aşa ar putea arăta noul Renault Clio 4

Lansarea noului Renault Clio 4 este foarte aproape, iar germanii de la Auto Bild ne oferă un preview, spun ei, foarte aproape de realitate – VEZI AICI RANDĂRILE.

Anul trecut a apărut o imagine controversată, despre care se credea că ar fi o poză spion a noului Renault Clio, însă, o dată cu apariţia conceptului Renault ZOE Preview, a devenit clar că era doar un photoshop. Mai ales că, între timp, cei de la Renault au dat publicităţii poza cu grila noului Renault Clio 4.

Care urmează îndeaproape principiul siglei de mari dimensiuni plasate în mijlocul unei grile foarte înguste, după noul stil inaugurat o dată cu fabulosul concept Renault DeZir şi continuat pe conceptele ulterioare. Randările nemţilor ne arată un Clio 4 foarte apropiat ca stil de Zoe, însă într-un format mai apropiat de citadinele actuale.

Farurile au un aspect mai serios decât la generaţia actuală, iar partea frontală degajă un amestec foarte reuşit de eleganţă şi putere. Suprafaţa vitrată este destul de redusă, astfel încât, din lateral, impresia de soliditate este foarte puternică, în timp ce muchia laterală şi profilarea din partea inferioară îi conferă noului Clio un aer fresh de sportivitate.

Spatele mizează pe stopuri triunghiulare destul de mari, care „muşcă” din hayon şi reuşesc să aducă în peisaj aceeaşi notă de eleganţă ca în faţă, dar, de data asta, combinată cu spiritul practic. Per total, noul Renault Clio va fi o evoluţie spectaculoasă faţă de actuala generaţie, chiar dacă stilul nu e exuberant, ci sobru şi high-tech.

Conform germanilor, noul Renault Clio nu va evolua mult dimensional, lungimea urmând a fi de circa 4,05 metri (faţă de 4,03 metri acum), iar gama de motorizări va consta din motoare în trei şi patru cilindri, cu puteri între 75 şi 210 CP. Preţul de bază vehiculat pentru piaţa germană este de 13.500 euro, sensibil mai mare decât cel mai ieftin Clio actual.

CREDEŢI CĂ NOUL RENAULT CLIO VA AVEA SUCCES ÎN CLASA MICĂ?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide