Niște români au protestat pentru a nu le fi ridicată mașina parcată ilegal în Bulgaria – VIDEO

Autor: Marius Vișan 13 aug. 2021 Știri auto
Niște români au protestat pentru a nu le fi ridicată mașina parcată ilegal în Bulgaria – VIDEO

Românilor le place mult să-și petreacă concediile de vară în Bulgaria. Cu ei duc acolo și obiceiurile, chiar și cele mai puțin elegante, ca să zicem așa.

Un clip video realizat în Bulgaria, în care apare o maşină cu numere de înmatriculare românești, parcată neregulamentar în staţiunea Sunny Beach, a devenit viral pe reţele de socializare.

În clip se poate observa cum o femeie îmbrăcată în costum de baie s-a urcat pe maşină în încercarea de a opri ridiarea autoturismului de către autorităţi.

Imaginile s-au viralizat pe diferite rețele sociale din Bulgaria, reacțiile vecinilor noștri de sud fiind destul de acide la adresa celor din clip.

”Oare așa fac și la ei acasă?”, se întreabă un internaut, care spune că totul s-a întâmplat în zona Sunny Beach. ”Acolo fac și mai rău”, răspunde o altă persoană.

Clipul a devenit foarte repede viral și a atras antipatia bulgarilor

Numeroase comentarii sunt jignitoare la adresa protagoniștilor, scrie Turnulsfatului.ro.

”Fac circ în loc să plătească 5-10 leva pentru a parca în zona albastră. E greu să te plimbi puțin până găsești un loc de parcare, consumi combustibilul”, spune un alt cetățean bulgar în comentarii.

”Nu respectă legea și tot ei ajung să urle precum copiii”, concluzionează un alt internaut.

VIDEO

Sunny Beach este cea mai mare stațiune turistică de pe litoralul bulgăresc. Deși oferă mai multe posibilități de parcare decât Nisipurile de Aur, se poate întâmplă că șoferii să fie puși în dificultate când vine vorba de locul unde să-și parcheze mașina.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Turnul Sfatului TV / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide