S-a urcat la volan deși nu avea permis și și-a ucis cel mai bun prieten

Autor: George Cristea 17 sept. 2020 Știri auto

Un tânăr de 23 de ani din Ilva Mică s-a urcat la volan deși nu avea permis și și-a ucis cel mai bun prieten după ce a pierdut controlul mașinii.

Intră în Galeria FOTO

Mai multe echipaje de polițiști din cadrul Serviciului Rutier,  Poliției Orașului Sângeorz-Băi și Secției 7 Poliție Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost solicitate să intervină ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în miercuri seară, pe drumul național 17D, în localitatea Ilva Mică.

Doi tineri au fost implicați în accidentul produs după ce șoferul a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei excesive. Din nefericire, unul dintre cei doi tineri, în vârstă de 26 de ani, și-a pierdut viața. Celălalt, în vârstă de 23 de ani și care conducea de fapt mașina, a fost rănit și transportat la spital.

Cum s-a produs accidentul în care un tânăr care nu avea permis și-a ucis cel mai bun prieten

Conform primelor informații, se pare că tânărul de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcție Ilva Mică spre Feldru, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, ar fi pierdut controlul mașinii. Aceasta a ieșit în afara părții carosabile, unde ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest însă, în urma verificărilor efectuate, a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Pe parcursul intervenției, traficul rutier în zonă s-a desfășurat alternativ, pe un sens, iar polițiștii au dirijat circulația pentru aproximativ o oră.

Nu este prima oară când teribilismul este la originea unor accidente rutiere grave. În urmă cu două luni, un minor a furat mașina părinților și a provocat un accident grav în Alexandria. Nu mai departe de acum două săptămâni, doi minori au furat o mașină electrică și au produs un accident într-o intersecție din București.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide