Imagini cu noul model Skoda Kushaq dedicat pieței din India

Autor: Marius Vișan 25 ian. 2021 Știri auto

Prin dezvăluirea modelului Kushaq, Skoda Auto anunță o nouă eră pentru piața indiană.

Crossover-ul de dimensiuni medii se mândrește cu spațiul generos tipic mașinilor Skoda și o gamă de două motoare TSI eficiente. Este primul model de producție al mărcii cehe care se bazează pe platforma MQB-A0-IN – o variantă special adaptată după cea denumită MQB, pentru India. Noua platformă va fi utilizată și de alte modele ale Grupului Volkswagen de pe piața indiană.

„Lansarea noului nostru Kushaq marchează începutul unei noi ere pentru Skoda auto pe subcontinentul indian. Este regiunea în care analizăm toate activitățile Grupului Volkswagen în cadrul proiectului INDIA 2.0. Kushaq marchează începutul unui model ofensiv care va aduce alte patru noi modele Skoda și Volkswagen de dimensiuni medii. Toate aceste vehicule vor fi bazate pe platforma MQB-A0-IN, pe care Skoda Auto a adaptat-o ​​special pentru a satisface nevoile pieței indiene. Sunt foarte încrezător că acest model va atrage clienții noștri indieni” spune Thomas Schäfer, CEO Skoda Auto.

Noul Skoda Kushaq își va sărbători premiera mondială pe subcontinentul indian în martie 2021

Noul Kushaq va dispune de unul dintre cele două motoare TSI pe benzină. O unitate de 1,0 litri, sau una de 1,5 litri, ambele fiind cuplate la tracțiunea față. În funcție de nivelul de echipare, Kushaq va avea fie o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, fie o transmisie automată cu 6 trepte, fie un DSG cu 7 trepte. În conformitate cu avantajele tehnologiei TSI, ambele motoare vor oferi performanțe bune și un consum redus de combustibil.

Cu un ampatament lung de 2.651 mm, care este identic cu al modelului Kamiq, Kushaq, care a fost previzualizat de Vision In Concept de anul trecut, oferă spațiu pentru până la cinci și dispune de un portbagaj încăpător. Încă nu există imagini cu interiorul, dar știm că va avea un sistem de infotainment cu ecran tactil montat în mijlocul tabloului de bord, precum și aer condiționat în standard.

GALERIE FOTO

 Imagini cu noul model Skoda Kushaq dedicat pieței din India
Imagini cu noul model Skoda Kushaq dedicat pieței din India
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide