Şmecher violent în trafic primeşte o lecţie dură – VIDEO

Autor: Gabriel Grosoiu acum 9 ani Știri
Şmecher violent în trafic primeşte o lecţie dură – VIDEO

Violenţa la volan nu duce niciodată la lucruri bune, chiar dacă unor dintre noi li se pare greu de crezut aşa ceva. O întâmplare din Rusia vine să confirme acest lucru, dar într-o manieră uşor diferită de ceea ce ne-am aştepta să vedem, fără intervenţii ale poliţiei şi sancţiuni legale.

O banală ceartă între doi şoferi degenerează într-o ploaie de pumni şi picioare, iar ţinta principală este cel mai bătrân dintre aceştia. Exact atunci când am fi tentaţi să credem că tupeul pe care ţi-l oferă un Mercedes S Class este suficient pentr a te impune în trafic, soseşte soluţia salvatoare pentru cel din Lada.

Un al treilea personaj intră în acţiune, dar de data aceasta evenimentele se mută de partea bătrânului. Un rus coborât dintr-un Audi Q7 tranşează situaţia şi îi aplică bătăuşului o corecţie radicală, după care trece la maşina acestuia. Nu putem decât să constatăm nişte daune însemnate, dar, cu siguranţă, cel mai şifonat din această întâmplare a ieşit orgoliul şoferului agresiv. Al primului dintre ei.

VEZI AICI FILMAREA CU LECŢIA PRIMITĂ DE ŞOFERUL ŞMECHER!Comentarii
Inchide