Un tânăr din Vaslui promitea permise auto fără susținerea examenului: ”Este un permis final”

Autor: Marius Vișan 10 sept. 2021 Știri auto
Un tânăr din Vaslui promitea permise auto fără susținerea examenului: ”Este un permis final”

Un tânăr de 28 de ani cerea între 900 şi 1.650 de euro ca să facă rost de permise auto fără susținerea examenului de conducere. Neobișnuita ”afacere” a fost descoperită de procurorii anticorupție, iar bărbatul a fost arestat preventiv.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui l-a trimis în judecată pe tânărul de 28 de ani din Vaslui, pentru trafic de influență.

Bărbatul a atras atenția după ce a publicat mai multe anunțuri pe Facebook, prin care promitea că îi ajută pe doritori să obțină permisul de conducere fără să susțină examenul propriu-zis. Tot ce avea de făcut candidații era să achite o sumă de bani cuprinsă între 900 de euro și 1.650 de euro, scrie Adevărul.ro.

Pe fir au intrat și procurorii anticorupție, care au stabilit că, în perioada august 2020 – martie 2021, tânărul a convins mai multe persoane că are influență asupra unor funcționari publici ce au în competență eliberarea acestor documente.

“Vești bune pentru cei care știu să conducă, dar niciodată nu au timp să ia lecții…”

“Vești bune pentru cei care știu să conducă, dar niciodată nu au timp să ia lecții de conducere sau care nu promovează niciodată examenele teoretice şi practice. Cumpărați permisul de conducere online acum la prețuri mai mici și livrați-l acasă în cel mult 7 zile. NB: acesta este un permis final emis de autoritățile municipale și ministeriale”, este unul din mesajele postate pe rețeaua de socializare de tânărul din Vaslui.

Tânărul a fost arestat preventiv, iar acum riscă până la 7 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide