Usain Bolt nu are probleme cu Olimpiada. Dar are cu BMW-ul M3…

Autor: Oraan Mărculescu 26 iun. 2012 Știri auto
Usain Bolt nu are probleme cu Olimpiada. Dar are cu BMW-ul M3…

Jamaicanul Usain Bolt este deţinătorul recordului pe 100 şi 200 de metri, fiind de aşteptat ca la Jocurile Olimpice de la Londra să facă din nou o figură frumoasă, poate şi un nou record. N-ar fi de mirare, din moment ce, la începutul acestei luni, a obţinut un mic record la Oslo, în faţa compatriotului Asafa Powell.

Însă nu despre cât de rapid este Usain Bolt pe pistă vrem să vorbim acum, ci despre cât de bun şofer este. Sau nu este. Recent, Usain Bolt şi-a accidentat BMW-ul M3 în timp ce se întorcea de la un party – conform declaraţiei sale, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapet, Bolt scăpând nevătămat.

Însă lucrurile nu sunt aşa de simple, deoarece în spate se afla şi rivalul său, Asafa Powell, într-un Mercedes AMG. Aşa încât zvonurile spun că, de fapt, vorbim de un deznodământ al unei curse în noapte între cei doi atleţi, lucru neconfirmat încă de poliţie. Care, însă, ar putea să îl acuze pe Usain Bolt de nerespectarea legii, deoarece atletul nu a anunţat producerea accidentului în termen de maximum 24 de ore.

Nu este prima oară când Usain Bolt este implicat într-un accident de circulaţie, ba mai mult, într-un accident cu un BMW M3. Acum 3 ani, Usain Bolt a scăpat aproape nevătămat dintr-o ieşire în decor pe ploaie, unde, din cauza vitezei prea mari, a pierdut controlul volanului şi a aterizat în nişte tufişuri de pe marginea autostrăzii.

În acel incindet, se pare că a fost rănită uşor pasagera din dreapta, iar sponsorul Puma, care i-a făcut cadoul BMW-ul, s-a arătat neplăcut surprins de faptul că Usain Bolt nu a fost ajutat de cursurile de pilotaj Motorsport, de la Munchen. Lucru care, iată, este confirmat de noul accident.

Aşteptăm să vedem dacă vor avea aceeaşi soartă şi celelalte maşini sport ale atletului: un Ferrari şi un Nissan GT-R. Pentru că e destul de clar că să-ţi foloseşti picioarele pentru a sprinta pe pistă nu e deloc la fel cu a apăsa pedala de acceleraţie când sub capotă ai sute de cai putere…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide