Volkswagen Caddy: cărăușul ideal pentru familie – Prezentare Video

Autor: Ionuț Vîlciu 13 apr. 2023 Știri auto

Noul Volkswagen Caddy îmbină spațiul cu confortul, ceea ce îl face un vehicul ideal pentru familiile care au nevoie de mult spațiu pentru bagaje.

Noul Caddy ar putea fi o variantă interesantă pentru clienții care poate că nu își doresc un SUV, dar au nevoie de spațiu mare. Am testat noua generație a lui Caddy Life, versiunea de pasageri, dar care păstrează o capacitate de încărcare mai mult decât suficient, spunem noi.

Am avut să testăm un Volkswagen Caddy în versiunea Dark Label, o versiune specială, finisată cu negru atât la exterior, cât și la interior. Sub capotă am regăsit motorul de 2,0 litri, pe motorină, ce produce 122 CP. Motorul este conectat la o transmisie automată DSG cu șapte trepte, iar puterea este transmisă exclusiv roților de pe puntea față. Pentru un exemplar așa cum a fost cel testat de noi, prețul este de aproximativ 42.000 de euro.

Volkswagen Caddy Dark Label – Exterior „all black”

La exterior, exemplarul testat de noi a venit echipat cu faruri full LED care oferă un nivel de vizibilitate foarte bun. Pe lateral putem observa jantele de 17 inch finisate în două nuanțe, care se integrează bine cu restul mașinii. Putem observa și profilul înalt, care conferă mult spațiu interior acestei mașini. Accesul pasagerilor din spate este foarte facil datorită ușilor glisante montate pe ambele părți.

În partea din spate regăsim un hayon foarte mare, dar fără acționare electrică. Odată deschis, aproape că servește drept umbrelă pentru soare sau ploaie, în caz că vreți să luați loc pe gura de încărcare a portbagajului. Volum portbagajului este foarte mare și, în funcție de versiunea aleasă poate ajunge la 3 metri cubi.

Interiorul este cât se poate de funcțional

Fiind un vehicul care va fi folosit pentru a transporta diferite obiecte sau oameni, noul Caddy oferă soluții practice. Toate banchetele pot rabatate ușor, inclusiv scaunul pasagerului din față are un astfel de sistem. De asemenea, și spațiile de depozitare sunt generoase.

Planșa de bord este deja una familiară, mai ales dacă ați mai luat contact cu un automobil Volkswagen de generație nouă. Volanul este cel pe care îl folosește și cea de a opta generație de Golf, iar în spatele acestuia regăsim un tablou de bord complet digital. În completarea acestuia există un ecran central pentru sistemul de infotainment. Acesta are conectivitate cu Android Auto și Apple CarPlay.

VIDEO

Video: Luci Popa

Text: Ionuț Vîlciu

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult
Luci Popa
Luci Popa
Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV. citește mai mult

Comentarii
Inchide