Volkswagen lansează ceva mai bun decât un SUV. Modelul este destinat iubitorilor de mașini premium – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 21 apr. 2020 Știri auto

Proiectat pentru a fi vândut exclusiv în China prin intermediul joint-venture-ului SAIC Volkswagen, Viloran va fi unul dintre cele mai mari şi mai spaţioase vehicule pe care compania le produce în prezent. Acesta va fi bazat pe platforma MQB a grupului VW.

După previzualizarea care a avut loc anul trecut, monovolumul Volkswagen Viloran a fost dezvăluit pe deplin în China.

Volkswagen Viloran este cel mai mare model bazat pe plaforma MQB, care măsoară 5.346 mm lungime, 1.976 mm lățime și 1781 mm înălțime.

Are un ampatament generos de 3.180 mm, ceea ce îi permite să găzduiască șapte pasageri, însă confortul maxim poate fi atins de pasagerii care stau pe al doilea rând de scaune.

Panoul de bord arată destul de similar cu al modelului VW Atlas, deși Viloran dispune de un panou de al climei cu mai multe zone touchscreen, precum și forme diferite ale orificiilor de aerisire, volan și maneta schimbătorului de viteze.

Monovolumul oferă tapițerie din piele, încălzire, ventilație și masaj pentru toate scaunele, și o lista lungă de caracteristici disponibile, inclusiv Virtual Cockpit, sistem multimedia de ultimă generație și acoperiș panoramic.

Modelul vine cu un motor TSI de 2,0 litri cu patru cilindri turbo care produce 220 de CP și un cuplu de 320 Nm. Există, de asemenea,  și o altă motorizare: 2.0 litri STI cu 186 CP  și 320 Nm cuplu. Singura transmisie oferită pentru ambele motoare este una automată DSG cu dublu ambreiaj cu șapte trepte ce pune în mișcare roțile din față. Nu este disponibil un model AWD.

SAIC VW a început deja să ia precomenzi pentru Viloran în China, înainte de lansarea pe piață programată pentru luna mai.

Prețul pornește de la 49.500 de dolari pentru modelul de bază.

GALERIE FOTO

VW Viloran

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide