Am testat Kia Sorento 2.2 DLS

Kia se află într-o ofensivă impresionantă. O nouă linie de design, o diversificare a gamei, o repoziţionare indirectă prin saltul calitativ al produselor.

Am testat Kia Sorento 2.2 DLS Am testat Kia Sorento 2.2 DLS

Recunosc faptul că prima generaţie Sorento mi-a plăcut. Prima generaţie Sorento a contribuit semnificativ la evoluţia pozitivă a imaginii constructorului coreean pe piaţă. Au fost comercializate aproape 900.000 modele Sorento de la lansarea din 2002. Un model destul de popular, aşadar.

O nouă generaţie, un travaliu de la un SUV cu valenţe offroad la un SUV care pune acum accentul mai mult pe confort. Acest lucru este evident doar din faptul că s-a renunţat la soluţia constructivă cu şasiu separat şi s-a optat pentru o caroserie autoportantă. Mai mult confort, dar mai puţin offroad.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.