Chevrolet Captiva – Test în România

Captiva nu reprezintă un model nou şi chiar urmează să primească un facelift în acest an.

Chevrolet Captiva – Test în România Chevrolet Captiva – Test în România

Deja nu mai este amuzant. Şi nici "ca din poveşti" sau acceptabil. Deja ninge de la sfârşitul lui decembrie. Iar faptul că s-a mai potolit traficul (din cauza celor care-şi lasă maşinile acasă) nu mai reprezintă un beneficiu atât de mare, mai ales atunci când începe să te calce pe nervi situaţia.

Dar atunci când mă simt uşor copleşit de faptul că trăim într-o ţară hibridă, jumătate România, jumătate Siberia, mă liniştesc amintindu-mi cât de norocos am fost atât iarna aceasta cât şi în cele precedente.

Acum două ierni am avut aceeaşi problemă cu ninsorile. Pentru cei care-şi aduc aminte, a nins într-o manieră mult mai "sănătoasă" iar zăpada îngropase maşinile mai bine decât anul acesta. Ce-i drept n-a durat decât o săptămână sau câteva zile, dar intensitatea era similară.

Norocul meu atunci era că circulam la volanul unei Honda CR-V, un SUV compact care s-a descurcat mai mult decât admirabil în faţa nămeţilor şi a străzilor acoperite parcă de o avalanşă. Drumurile în afara oraşului le-am făcut cu un Hummer H3, care l-a fel...imposibil de învins pe orice condiţie meteorologică.

Anul trecut nu prea am avut zăpadă iar Jetta Sportline 2.0 TDi DSG în care mă aflam atunci, s-a ţinut ca un campion veritabil - datorită în mare parte gumelor de iarnă. Însă atunci când vine vorba de zăpadă, n-ai să greşeşti cu un sistem de tracţiune integrală.

Iată-ne acum în iarna lui 2009-2010 (parţile ambilor ani) iar eu în loc să mă plâng de condiţiile de afară, preferă să mă bucur de faptul că am mijloace prin care să-i fac faţă. Chevrolet Captiva LT 2.0 D este numele său iar spre uimirea mea, nimic nu i-a stat în cale iarna aceasta.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.