Renault Laguna Coupe 2.0T BVA - Test în RO

Despre Renault Laguna Coupe vom spune multe în acest articol, dar vom începe cu asta: e unul din cele mai frumoase modele Renault.

Renault Laguna Coupe 2.0T BVA - Test în RO Renault Laguna Coupe 2.0T BVA - Test în RO

Grila fata foarte mareDe obicei nu-mi place să ating aspecte atât de supuse subiectivismului, precum designul, însă cred că vor fi foarte puţini oameni care mă vor putea contrazice. Renault Laguna Coupe este unul din cele mai frumoase modele ale constructorului francez şi acum este disponibilă la vânzare şi în România.

Chiar dacă la prima vedere ai crede că Renault este la prima încercare de model Coupe sportiv, trebuie să vă amintim că experienţa francezilor se întinde pe decenii, până la Renault Florida, o bijuterie pe patru roţi care şi astăzi ar pune în pericol strălucirea noilor modele, precum se poate vedea şi aici.

Noua Laguna Coupe a fost lansată oficial anul trecut la festivalul de film de la Cannes, după o lungă campanie de teasing, şi a ajuns în România în primăvare acestui an. Realizată pe platforma tehnică a lui Renault Laguna 3, noua Laguna Coupe preia designul conceptului omonim pentru a veni cu forme dinamice şi asemănări estetice cu mărci super sportive, precum Aston Martin.

Un coupe veritabilŞi, dacă tot am ajuns la capitolul sportivitate, din păcate, zvonurile despre o versiune RS au cam dispărut, criza spunându-şi poate cuvântul. În schimb, v-am prezentat de curând o Laguna DTM, cu forme cel puţin apetisante. Dar cu acest lucru se poate lăuda chiar şi versiunea de serie, testată de Promotor.ro în varianta de motorizare 2.0 litri turbo de 170 CP, cuplată în exclusivitate cu o transmisie automată.

Din punct de vedere stilistic, noua Renault Laguna Coupe atrage privirile prin grila faţă imensă şi farurile cu xenon oferite standard, plus stopurile cu LED-uri şi o evacuare dublă cromată. Nici partea laterală nu trece neobservată, profilul tipic de coupe sportiv fiind curat şi atrăgător.

Aşadar, diferenţele faţă de o Laguna 3 sunt semnificative. În interior însă...

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.