Test în premieră: Opel Corsa facelift

Cu zâmbetul pe buze sunt cuvintele care descriu cel mai bine imaginea generală a micuţei citadine, Opel Corsa facelift. Maşina face obiectul marelui premiu al concursului Şofer de România 2.

ProMotor a fost la Viena pentru a testa Opel Corsa Facelift, model care la sfârşitul anului trecut a primut un upgrade tehnic serios, iar acuma a trecut pe la "stylist" pentru un nou look.

Faceliftul suferit are mai mult un rol de "aliniere" a maşinii la noua imagine de marcă. Cu acest facelift, practic, se încheie procesul de "unitate" a designului, în ceea ce priveşte anumite elemente definitorii pentru imaginea generală Opel.

Cele mai evidente modificări au fost operate la nivelul părţii frontale, şi anume grila faţă. Bara cromată care include sigla Opel, precum şi priza de aer faţă au fost redesenate în noul spirit Opel. Spre deosebire de fraţii mai mari, Opel Corsa prezintă un aer tineresc, jovial, jucăuş.

Aerul jucăuş este dat de modificarea proporţiilor grilelor superioare şi inferioare. Grila inferioară a devenit mai lată şi mai înaltă, creând imaginea unui autovehicul mai mare. De asemenea, la o examinare mai detaliată, se poate observa că o atenţie deosebită a fost acordată plasei grilajului, care înlocuieşte barele grilajului orizontal actual şi aminteşte acum de Opel Astra.

Sigla Opel este integrată în bara cromată sculptată de dimensiuni mai mari cu un design nou, contribuind la aspectul dinamic al părţii frontale.

Îmbunătăţiri au fost făcute şi la nivelul interiorului noului Opel Corsa facelift

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.