Am testat Fiat New Panda 1.3 Multijet

Autor: Adrian Mihălţianu 13 aug. 2012 Test drive

A treia generaţie a modelului Fiat Panda sau New Panda. Ciudat dacă ne gândim că prima generaţie a apărut în anul 1980 şi a fost comercializată până în 2003. Oricine poate spune că New Panda este doar un facelift adus celei de a doua generaţii, dar adevărul este mai departe.

Noul Fiat Panda - a treia generatie

Fiat Panda nu a fost niciodată standardul în design-ul italian, dar acest model a reprezentat întotdeauna o variantă de luat în seamă pentru cei care îşi doresc un vehicul mic, practic şi economic. Forma coaroseriei asemănătoare unei cutiuţe a fost păstrată, dar nu putem spune că design-ul noului Panda este unul anost.

Farurile şi stopurile sunt acum mai rotunjite, iar spoilerele aduc look-ul modelului italian la standardele actuale. Totodată, forma generală a caroseriei şi a suprafeţei vitrate aminteşte fără probleme de generaţia precedentă, diferenţierea majoră fiind la nivelul înlocuirii muchiilor cu rotunjimi.

Acelasi stil, dar noul Fiat Panda pune accentul pe rotunjimi in locul muchiilor

Per ansamblu, Panda rămâne o maşinuţă de oraş reuşită, care îi va atrage pe cei pragmatici. Pentru ceilalţi există Fiat 500…

Dar să vedem cum se prezintă Panda la interior – PE PAGINA URMĂTOARE

Pagini: 1 2 3 4

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide