Atunci când fierul prinde viaţă – test BMW M6

Autor: Adrian Mihălţianu acum 7 ani Test drive

După cum era de aşteptat, interiorul atrage prin acele „prize” de putere precum litera M plasată strategic pentru a „bombarda” întreaga atmosferă a habitaclului. De mare rafinament am găsit scaunele sport îmbrăcate în piele. Putem spune că nemţii au găsit combinaţia perfectă între ceea ce înseamnă un scaun sport şi unul confortabil. Şoferul este răsfăţat  un scaun sportiv în adevăratul sens al cuvântului, dar dacă maşină este „supusă” unei călătorii mai lungi, acesta oferă confortul necesar.

Pentru că vorbim despre o maşină sport trebuie spus că poziţia la volan este atât de joasă încât ai impresia că eşti lipit de asfalt. Indiferent în ce maşină te urci după ce ai condus M6 vei avea împresia că eşti la volanul unui camion.

În M6 maşina  „te îmbracă” precum tu ai fi „inima” maşinii. Totul este în jurul tău, nu trebuie să „alergi” cu privirea după butoane sau să „pierzi” secunde bune să înţelegi ce înseamnă simbolul desenat pe o comandă sau alta. Totul este simplu, eficient, gândit ca şoferul să-şi îndrepte atenţia doar asupra condusului.

 

Pagini: 1 2 3 4Comentarii
Inchide