Test de prim contact – Renault Captur

Autor: Adrian Mihălţianu acum 7 ani Test drive

După cum spuneam în pagina anterioară, inginerii au avut grijă ca şi în interiorul maşinii personalitatea fiecărui client în parte să poată fi valorificată. Aşadar, există posibilitatea customizării culorilor de pe consola centrală, a gurilor de ventilaţie difuzoare, dar a exteriorului torpedoului.

Renault Captur prezintă o idee constructivă foarte interesantă pentru zona din habitaclu care poată denumirea de torpedou. Mai precis torpedoul este transformat într-un sertar…da, exact un sertar. Practic, torpedoul este tras în afara bordului precum un sertar. Pe lângă noutatea constructivă, această soluţie mai are şi avantajul unui spaţiu de stocare de 11 litri, ne spun oficialii Renault. Nu am avut cu ce să măsurăm dacă într-adevăr are 11 litri, însă putem spune că este mare.

Renault Captur este o maşină orientată spre confort. Drept dovadă stă spaţiul mai mult decât suficient al habitaclului, dar şi poziţia comodă la volan. Tot despre confort vorbim şi atunci  când ne dăm seama că toate comenzile maşinii sunt gândite ergonomic, iar acţionarea lor nu necesită direcţionarea atenţiei către acestea.

Pagini: 1 2 3 4Comentarii
Inchide