Test în România cu noul Seat Leon FR 1.4 TSI 122 CP. Cu spirit nemţesc.

Autor: Dan Vache 27 mai 2013 Test drive

După cum se observă de la bun început, noul Seat Leon este total diferit faţă de generaţia precedentă. La prima vedere, pare că a trecut printr-o cură de slăbire, datorită noului design, exprimat prin linii drepte şi forme angulare. Partea frontală este desenată ceva mai agresiv faţă de generaţia precedentă, având acum o grilă de dimensiuni mai mari, şi blocuri optice moderne, de inspiraţie Audi.

Noul model spaniol renunţă la disimularea mânerelor portierelor spate, acestea fiind acum poziţionate convenţional, in partea de jos a suprafeţei vitrate. De ce au făcut asta? Pentru că acum, pentru prima dată in istoria modelului, există şi o versiune în 3 uşi a Leon-ului (citiţi aici testul în premieră cu Leon SC).

În spate, spoilerul este desenat într-o manieră mai elegantă, iar noile stopuri cu LED-uri au o formă nouă şi un aspect high-tech. Per ansmablu, noul Seat Leon arată la fel de bine ca modelul anterior, însă a pierdut un pic din aerul latin, mergând mai mult pe stilul teuton, exprimat prin multe muchii şi linii drepte. 

Pagini: 1 2 3 4

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide