TEST: Mini Paceman – Englezul plasat între lifestyle şi funcţionalitate

Autor: Adrian Mihălţianu acum 7 ani Test drive

PREŢURI

Vorbim de un preţ de pornire de 25.234 de euro cu TVA inclus pentru versiunea Mini Cooper Paceman cu motor 1.6 benzină şi cutie de viteze manuală, care poate urca până la 32.674 de euro cu TVA inclus pentru versiunea Mini Cooper Paceman cu propulsor 2.0 diesel, tracţiune integrală SD ALL4 auto şi cutie de viteze manuală. Pentru modelul testat, preţul final se ridică la 42.178 de euro cu TVA.

CONCLUZII

Dacă la început îl plasam pe Mini Paceman între lifestyle şi funcţionalitate, după test tind să afirm că englezul se înclină spre elementul de lifestyle şi pune pe locul doi spiritul practic. Maşina este una extrem de distractivă când vine vorba de plăcerea condusului şi de felul cum se comportă în traficul urban, însă nu pe distanţe mari. Dacă eşti tânăr, plin de viaţă şi nonconformist, Mini Paceman este maşina potrivită pentru tine.

Nu vei putea pleca la drum lung cu încă trei prieteni (de exemplu, într-o excurseie la munte sau la mare) decât cu strictul necesar la voi, însă Paceman se poate preta vacanţelor în doi. Pe lângă o imagine de marcă extrem de bine conturată în România, Mini Paceman reuşeşte să capteze cu succes atenţia şi privirile celor din jur, cei mai mulţi recunoscând pe loc maşina. Însă unul din punctele nevralgice ale englezului îl reprezintă preţul, care nu se încadrează în multe bugete alocate cumpărării unei maşini noi în România.

Pagini: 1 2 3 4Comentarii
Inchide