7 trucuri care vă pot schimba viaţa de şofer. VIDEO

Întreţinerea unei maşini poate da bătăi mari de cap proprietarului, dar asta nu înseamnă că micile probleme nu pot fi combătute simplu şi eficient. Mai jos vă prezentăm 7 metode neconvenţionale prin care să vă puneţi maşina la punct.

7 trucuri care vă pot schimba viaţa de şofer. VIDEO 7 trucuri care vă pot schimba viaţa de şofer. VIDEO

Să zicem că nu sunteţi cea mai organizată persoană din lume atunci când vine vorba de propria maşină sau nu aveţi destul timp pentru a-i acorda atenţia necesară. Sau poate soluţiile oferite de spălătorii şi service-uri auto vi se par scumpe, aşa că preferaţi să improvizaţi ceva în grabă.

Dacă vă regăsiţi în cele de mai sus, ar fi indicat să aruncaţi un ochi pe materialul video de mai jos, postat de cei de la BuzzFeed. De ce? Pentru că oferă 7 soluţii rapide prin care să vă îmbunătăţiţi "relaţia" cu maşina voastră. Evident, nu toate inspirate.

Ştim că românii şi implicit şoferii de la noi din ţară sunt destul de inventivi, aşa că unele soluţii prezentate mai sus ar putea fi deja cunoscute de voi. În cazul în care aveţi altre trucuri personale decât cele din videoclip, vă invităm să le împărtăşiţi în secţiunea de comentarii

Sursa foto: uber.com


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.