Cineva şi-a imaginat cum ar arăta o Dacia Duster pick-up cu patru uşi

Autor: Adrian Mihălţianu 17 nov. 2014 Știri auto

Dacia Duster e un succes mondial, fiind produse deja peste un milion de exemplare în lumea întreagă. Aşa că e oarecum normal ca oamenii din spatele cortinei să se gândească la modalităţi prin care să menţină interesul publicului pentru acest model. Iar cele mai multe zvonuri şi informaţii spun că Renault va lansa în curând o versiune pick-up cu patru uşi a SUV-ului construit şi la Mioveni.

Să o luăm pe rând. Dacia a fabricat deja un exemplar Duster pick-up cu patru uşi şi şase roţi, dar acela va rămâne doar un prototip. Apoi, Dacia a început să livreze câteva modele speciale făcute pentru cei de la OMV Petrom. Dar povestea nu se termină aici, fiindcă recent a fost prezentat la Salonul Auto de la Sao Paulo conceptul Renault Duster Oroch – adică un pick-up cu patru uşi şi benă. Mai mult, conceptul DCross, prezentat în 2012 la Sao Paulo, a dat câteva indicii despre facelift-ul adus în 2013 la varianta de serie a lui Duster.

Aşadar, toate indiciile duc către posibilitatea lansării unui Duster pick-up cu patru uşi în varianta de serie în viitorul apropiat. Iar acum putem să ne facem şi o idee despre cum ar putea să arate acest model, prin intermediul unor randări făcute de Rodrigo Losano de Camargo pentru Noticias Automotivas

Tu ce zici: ţi-ai cumpăra un Duster pick-up dacă ar arăta ca în pozele de mai sus?

Foto: Rodrigo Losano de Camargo via Noticias Automotivas

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide