Land Rover sărbătoreşte două milioane de Defendere construite cu un exemplar unic

Autor: Iulian Dnistran 22 iun. 2015 Știri auto

Land Rover a construit Defenderul cu numărul 2.000.000, un exemplar unic care sărbătoreşte 67 de ani de producţie a mărcii britanice recunoscute în lumea întreagă pentru performanţele în off-road.

Defenderul care poartă acest număr special a fost garnisit cu accesorii unice, precum harta Golfului Red Wharf, acolo unde a fost desenat – în nisip – primul Land Rover din istorie, bunicul actualului Defender, cunoscut astăzi ca Series I.

Totodată, interiorul a primit scaune pe care a fost brodat numărul 2.000.000, iar numărul de înmatriculare – S90 HUE – e un omagiu adus primului exemplar Land Rover, care a avut numărul de înmatriculare HUE 166.

La crearea Defenderului aniversar au participat mai multe persoane publice şi specialişti, printre care aventurierul Bear Grylls, şeful Jaguar Land Rover, Dr. Ralph Speth, şi fiii fondatorului Land Rover, Maurice şi Spencer Wilks.

Exemplarul special va fi prezentat la Goodwood Festival of Speed 2015, după care va fi vândut la licitaţie, fondurile strânse urmând să fie donate unei asociaţii caritabile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide