TEST detaliat Dacia Dokker Van. Afaceri utile

Autor: Adrian Mihălţianu 16 ian. 2013 Test drive

Design-ul exterior nu este gândit să atragă priviri, însă este unul care transmite robusteţe şi simplitate, acestea fiind principalele atuuri ale maşinii.  Partea frontală se înscrie în noua linie de design lansată odată cu intrarea pe piaţă a modelului Lodgy.

Cine se uită la designul exterior al unei utilitare nu ştie şi nu cunoaşte

Pentru că vorbim despre o maşină utilitară, Dacia Dokker Van vine doar cu o singură portieră culisantă pe partea stângă în echiparea standard, dar producătorul dă posibilitatea montării unei uşi culisante suplimentare, oferind astfel un acces şi mai facil încărcării sau descărcării mărfii.  Modelul pe care l-am testat a fost prevăzut cu o uşă  culisantă, dar cu toate acestea nu am întâmpinat probleme în ceea ce priveşte accesul în partea din spate a maşinii. Dokker Van poate fi echipat cu mai multe accesorii pentru exterior, cum ar fi portbagaj pentru plafon sau cârlig de remorcare.

Hai, daţi jos lăzile de bere!

Unul dintre cele mai frumoase elemente ale exteriorului sunt blocurile optice spate, acestea potrivindu-se foarte bine cu întreaga imagine a maşinii. Concluzionând, putem spune despre exteriorul modelului Dacia Dokker Van că, dacă afară este întuneric şi logo-urile de pe maşină nu se disting, putem să jurăm că avem în faţa ochilor orice, dar o Dacia nu.

Dar, cum spuneam, designul contează mai puţin. Să vedem ce ştie această maşină să facă.

Pagini: 1 2 3 4

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide