Mercedes-Benz are noi modele în ofertă. Versiunile actualizate ale Claselor A și B ajung la vânzare

Autor: Ionuț Vîlciu 14 dec. 2022 Știri auto

Mercedes-Benz își îmbogățește gama cu două noi modele. Facelift-urile Claselor A și B aduc un aspect actualizat și tehnologii noi pentru compactele Mercedes-Benz.

Partea frontală a Clasei A a fost restilizată, primind o nouă grilă, iar farurile sunt disponibile și cu tehnologie LED. Partea din spate a primit un difuzor redesenat, iar stopurile cu tehnologie LED vin ca echipare standard. O varietate de nuanțe nemetalizate, metalizate și Manufaktur este disponibilă.

Și interiorul s-a bucurat de puțină atenție. Punctul de atracție este ecranul dublu standard, cu un ecran de 7 inch și unul mai mare, de 10,25 inch, care ocupă locul central și care utilizează cea mai nouă generație a sistemului de infotainment MBUX.

Echipamentele au fost și ele revizuite. Chiar și în pachetul standard, noua Clasa A oferă multe dotări incluse, de exemplu camera de mers înapoi, pachetul USB sau volanul din piele Nappa. Începând cu nivelul de echipare Progresiv, clienții pot beneficia de faruri cu LED, un scaun cu suport lombar, pachetul Parcare și pachetul Oglinzi.

Modelele compacte Mercedes-Benz au fost actualizate și sunt disponibile în România

Și Clasa B a primit câteva modificări. La fel ca și Clasa A, facelift-ul Clasei B aduce o parte frontală restilizată. Printre actualizări se numără farurile cu LED-uri nou proiectate, bara de protecție sportivă și grila radiatorului. Există și patru modele suplimentare de jante, cu dimensiuni de până la 19 inch. La fel ca la Clasa A, stopurile vin în standard cu tehnologie LED.

Interiorul a fost și el împrospătat. Ca dotare opțională, sunt disponibile două ecrane, amândouă cu diagonale de 10,25 inch. Volanul este îmbrăcat în piele Nappa și, pentru prima dată, este oferit ca opțiune în varianta de echipare AMG.

Versiunea de bază a noii Clase B a fost îmbunătățită și acum are în standard o cameră de mers înapoi, afișaje multimedia, pachetul USB și volanul din piele nappa. De la varianta de echipare Progresiv, echipamentul inclus presupune faruri LED, scaun cu suport lombar, pachetul Parking, pachetul Oglinzi și hayonul Easy Pack.

Prețurile de pornire pentru Clasa A sunt:

  • A hatchback – de la 35,890 EUR cu TVA;
  • A limuzina – de la 36,500 EUR cu TVA;
  • A 35 AMG 4MATIC hatchback mild hybrid – de la 55,820 EUR cu TVA;
  • A 45 S 4MATIC + hatchback – de la 72,560EUR cu TVA;

Mercedes-Benz Clasa B are un preț de pornire de 35,750 EUR cu TVA.

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide