Infografic: înmatriculările de utilitare din ultimii cinci ani - cine, ce şi cum

Din totalul înmatriculărilor de vehicule noi şi second hand în România ultimilor 5 ani, cel mai dinamic sector este cel al utilitarelor uşoare (categoria N1, sub 3,5 tone). În continuare, o ”disecţie” a acestui sector, a cărui evoluţie dictează, practic, şi evoluţia de ansamblu a economiei româneşti.

Infografic: înmatriculările de utilitare din ultimii cinci ani - cine, ce şi cum Infografic: înmatriculările de utilitare din ultimii cinci ani - cine, ce şi cum

Într-o analiză precedentă, vizând evoluţia înmatriculărilor totale de vehicule din ultimul cincinal (2010-2014), am remarcat că, deşi piaţa auto avea un trend pesimist, domeniul vehiculelor comerciale avea o evoluţie chiar sănătoasă, cu precădere cel al utilitarelor uşoare. Pentru început, am rezumat analiza FloteAuto în următorul infografic:

După ce am văzut care este TOP 5 branduri, ca distribuţie a înmatriculărilor de vehicule pe categorii, e cazul să trecem la evoluţia înmatriculărilor de utilitare uşoare, pe clase şi modele, atât în ce priveşte modelele noi, cât şi cele second hand.

GĂSIŢI AICI CONTINUAREA INFOGRAFICULUI ÎNMATRICULĂRILOR DE UTILITARE ÎN 2010-2014

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.