TOP 10: cele mai ieftine maşini 4x4 la început de 2014

Cine se gândeşte că ar fi o idee bună să-şi achiziţioneze o maşină nouă 4x4 ieftină, găseşte în continuare lista celor mai accesibile maşini cu tracţiune integrală de la noi, precum şi ofertele / discounturile / bonusurile de care poate beneficia în lunile următoare.

TOP 10: cele mai ieftine maşini 4x4 la început de 2014 TOP 10: cele mai ieftine maşini 4x4 la început de 2014

1. Suzuki SX4 4WD: preţ de listă de la 13.070 euro cu TVA inclus

Micul crossover Suzuki SX4 este deja un veteran, fiind lansat pe piaţă în 2007, iar în 2010 trecând printr-un facelift. În 2013 ar fi trebuit să fie înlocuit de noul SX4 S-Cross, dar, cum noul model nu prea poate fi considerat un urmaş, ci un model nou, de sine stătător, oficialii au luat decizia să păstreze în vânzare, în paralel, şi primul SX4.

Suzuki SX4 e unul dintre cele mai vârstnice crossover-uri care oferă şi tracţiune 4x4

Versiunea 4x4 beneficiază de un sistem simplist, transmiterea cuplului spre puntea spate realizându-se automat, printr-un ambreiaj multidisc (modul de funcţionare ”AUTO”). Totuşi, SX4 are şi un mod ”LOCK”, în care 50% din cuplu este transmis permanent roţilor spate, ceea ce reprezintă un avantaj în cazuri de aderenţă precară.

Cea mai ieftină versiune 4x4 are cel mai mic preţ de pornire de pe piaţa noastră pentru o maşină nouă cu tracţiune integrală, suma de 13.070 euro fiind valabilă pentru nivelul de echipare GL, relativ spartan: se oferă standard doar aer condiţionat manual, geamuri electrice faţă şi oglinzi electrice sau radio-CD cu MP3, iar ca siguranţă doar airbagri frontale şi ABS.

Cel mai ieftin SX4 4x4 porneşte de la 13.070 euro. E cea mai ieftină maşină nouă 4x4 de la noi

Cine vrea ESP şi airbaguri laterale şi cortină, dar şi câteva alte dotări (jante aliaj sau scaune încălzite) va trebui să se orienteze spre varianta GLX, cu un preţ de listă de 14.760 euro. Însă vestea bună este că, pentru această versiune mai bogată ca siguranţă şi confort, se oferă un discount, aşa încât preţul de sezon al unui SX4 1.6 4WD GLX este de 13.830 euro, cu doar 760 euro mai mult decât nivelul GL.

Versiunea recomandată este SX4 1.6 4WD GLX: 13.830 euro cu TVA, oferta de sezon

Suzuki mai are o ofertă şi pentru versiunea dotată cu sistem de navigaţie şi climatizare automată (reducere de preţ de la 14.910 euro la 14.560 euro), însă recomandarea noastră este varianta GLX, care, la 13.830 euro, oferă un foarte bun raport preţ/echipare. Mai ales că oferă şi 5 ani de garanţie.

Un nou model, PE PAGINA URMĂTOARE

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.