TOP 10 - cele mai importante rivalităţi de la Salonul Auto Paris 2012

Ca de fiecare dată, în cadrul unui salon auto apar şi primele rivalităţi făţişe între diversele premiere mondiale. Nici Salonul Auto Paris 2012 nu a fost privat de astfel de confruntări, pe care le vedeţi în continuare. Pe cine pariaţi?

TOP 10 - cele mai importante rivalităţi de la Salonul Auto Paris 2012 TOP 10 - cele mai importante rivalităţi de la Salonul Auto Paris 2012

1. Dacia Logan vs. Dacia Sandero

Printre principalele noutăţi ale Salonului Auto Paris 2012 s-au numărat şi cele două premiere mondiale Dacia: Logan şi Sandero. Două modele low-cost care se simt cam singurele în segmentele lor, în lipsa unor rivali direcţi serioşi.

Aşa că nu le rămâne decât să se ”păruiască” între ele, ca... fraţii. Ecuaţia este destul de simplă: pe pieţe emergente (adică în estul Europei) Loganul va domina în vânzări, în timp ce pe pieţe auto vestice Sandero va face în mod clar o figură mult mai bună.

Practic, vorbim de o situaţie win-win, în care cei de la Dacia vor avea de profitat, indiferent de care model se va vinde mai bine. Totuşi, dacă ne gândim la Uniunea Europeană şi preferinţele clienţilor, Sandero iese în avantaj, fiind o citadină cu un preţ extrem de mic, în timp ce Loganul nu e prea agreat pe pieţele mai importante din vest.

În concluzie, meciul din curtea Dacia se rezumă simplu.

Dacia Logan vs. Dacia Sandero: 3 - 4

Să vedem alt meci pe următoarea pagină

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.