TOP 20 de 1 iunie: jucării pe 4 roţi pentru copii... mari

E 1 Iune! E Ziua Copiilor! Hai să recunoaştem: toţi suntem, de fapt, nişte copii mari, care ne dorim jucării cât mai cool. Iată un top al celor mai interesante jucării pe patru roţi care pot fi cumpărate acum.

TOP 20 de 1 iunie: jucării pe 4 roţi pentru copii... mari TOP 20 de 1 iunie: jucării pe 4 roţi pentru copii... mari

SUZUKI SWIFT SPORT

Micul samurai "Prâslea cel voinic" poate părea cam lipsit de vlagă la prima vedere, deoarece motoraşul aspirat de 1,6 litri dezvoltă doar 136 CP, iar cuplul motor de numai 160 Nm este obţinut la o turaţie cam înăltuţă, de 4.400 rpm. În plus, nu se poate spune că are un aspect prea agresiv, arătând mai mult a bombonică de oraş.

Suzuki Swift Sport - 136 CP, 14.810 euro

Însă, o dată pus la volan, vei descoperi că Swift Sport are câteva lucruri în comun cu evenimentele de anul trecut din Japonia: senzaţii aproape atomice, suspensie care te cam cutremură şi performanţe de tsunami în miniatură. Per ansamblu, raportul între caracterul fun şi preţul de numai 14.810 euro este excelent, mai ales în condiţiile unui echipament foarte bogat.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.