Exclusiv  Topul automobilelor din fotbal

Acolo unde sunt bani şi bărbaţi, cu siguranţă, maşinile nu lipsesc. Deci aruncăm un ochi în garajele celor mai cunoscuţi fotbalişti din Europa, pentru a vedea cu ce se laudă şi ce au pe lista de cumpărături în viitor.

Topul automobilelor din fotbal Topul automobilelor din fotbal

Reprezintă vedetele momentului, întreaga lume este la picioarele lor, sunt adulaţi de milioane şi răsplătiţi cu milioane...de euro, deci îşi permit nenumărate excentrictăţi, sunt ei, fotbaliştii de talie mondială. Un must have al oricărui jucător de pe prima scenă a fotbalului european îl reprezintă automobilul, sau mai bine zis automobilele, în majoritatea cazurilor. Cam aşa ar arăta prima echipă a automobilelor deţinute de fotbaliştii momentului, realizată de cei de la Forbes:

Wayne Rooney - fan LamboWayne Rooney - Lamborghini Gallardo LP560

Copilul teribil al fotbalului britanic, Wayne Rooney este un împătimit al automobilelor exclusiviste. Jucător exploziv şi rapid, Rooney nu putea să îşi aleagă decât un model după chipul şi asemănarea sa, îndreptându-şi atenţia spre Lamborghini Gallardo. Tabloidele britanice susţin că Wayne a plasat deja o comandă pentru un model Gallardo LP560. Preţul de 220.000 de euro nu a reprezentat un impediment prea mare pentru tânărul de 22 ani de la Manchester United, plătit regeşte.

 

Henry preferă maşinile de colecţieThierry Henry - Aston Martin Vanquish

Jucător consacrat în Premier League, Thierry Henry este un fan al automobilelor de lux britanice, fiind îndrăgostit de Aston Martin. În perioada sa de glorie la Arsenal Londra, britanicul şi-a achiziţionat un model Vanquish, similar cu cel folosit de James Bond în Die Another Day. Chiar dacă modelul nu mai este de actualitate, incisivul atacant francez se mândreşte încă cu el şi rămâne favoritul său. În momentul achiziţiei Henry a plătit pentru coupe-ul sportiv în jur de 220.000 de euro, o sumă mare pentru muritorii de rând, însă una obişnuită pentru cei care respiră aerul din Liga Campionilor.

 

Forţă brută pentru DrogbaDidier Drogba - Mercedes SL65

Se ştie despre ivorianul Didier Drogba că este extrem de percutant şi rapid, deci nu i-ar sta bine decât într-un model care posedă aceleaşi calităţi. Astfel vârful de lance de la Chelsea se deplasează către Stamford Bridge într-un superb Mercedes SL65. Roadsterul atinge suta în 4,2 secunde, fiind animat de un V12 ce furnizează 604 CP, deloc modeşti. Pe de altă parte, Drogba se poate consideră chiar umil pe lângă colegii de vestiar, el plătind în schimbul bolidului personal "doar" 130.000 de euro. Drogba nu a avut însă un sezon strălucit, petrecând multă vreme pe tuşă accidentat, deci cu siguranţă maşina nu reprezinta principala sa problemă.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.