Crossover-ul electric MG costă doar 23.800 de euro şi are autonomie 260 km - GALERIE FOTO

MG preia comenzi pentru crossover-ul ZS EV în Marea Britanie, iar primii 1000 de clienţi vor primi modelul electric începând cu 23.800 de euro, precum şi un punct de încărcare pentru acasă, instalat gratuit de companie.

Crossover-ul electric MG costă doar 23.800 de euro şi are autonomie 260 km - GALERIE FOTO Crossover-ul electric MG costă doar 23.800 de euro şi are autonomie 260 km - GALERIE FOTO

MG preia comenzi pentru crossover-ul ZS EV în Marea Britanie, iar primii 1000 de clienţi vor primi modelul electric începând cu 23.800 de euro, precum şi un punct de încărcare pentru acasă, instalat gratuit de companie.

Fără subvenţia de 3.800 de euro oferită de guvernul britanic şi reducerea asemănătoare oferită de MG, modelul ZS EV Excite începe de la 31.586 de euro, în timp ce versiunea mai bine echipată Exclusive poate fi cumpărată cu 33.802 euro.

Modelul EV este echipat cu un motor electric care produce 141 CP şi 353 Nm, iar puterea este livrată dintr-un sistem de baterii litiu-ion de 44,5 kWh, care îi oferă o autonomie de 262 kilometri. Bateria este montată sub podea şi are sistem de încărcare rapidă.

ZS EV este cel mai tehnologizat model MG produs vreodată, fiind dotat cu Advanced Emergency Braking, Blind Spot Monitoring, Lane Keep Assist şi Adaptive Cruise Control.

Un acoperis panoramic, sistem de infotainment cu ecran tactil de 8 inchi şi navigaţie, conectivitate prin Bluetooth şi radio DAB se regăsesc printre dotări.

MG ZS EV va fi livrat clienţilor începând cu luna septembrie, iar primele 1000 de unităţi pot fi rezervate online cu un avans de 550 de euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.