Peugeot e-208 ar putea fi un succes. Cât va costa prima maşină electrică a francezilor - GALERIE FOTO

Primele livrări ale lui Peugeot e-208 sunt aşteptate la începutul anului 2020.

Peugeot e-208 ar putea fi un succes. Cât va costa prima maşină electrică a francezilor - GALERIE FOTO Peugeot e-208 ar putea fi un succes. Cât va costa prima maşină electrică a francezilor - GALERIE FOTO

Peugeot intenţionase să construiască aproximativ 10% din unităţile noului model 208 în varianta electrică, dar cererea mare pentru e-208 sugerează că această cifră poate fi mult mai mare.

„Din cei 40.000 de clienţi care şi-au manifestat interesul pentru noul 208, jumătate din precomenzi au fost pentru e-208”, a declarat Jean-Philippe Imparato pentru Automotive News Europe pe 1 octombrie. 

Una din pieţele pe care este disponibil noul Peugeot e-208 este Anglia. Aici, prima maşină electrică a mărcii Peugeot, va avea un preţ de pornire de la 25.050 de lire sterline (aproximativ 28.100 de euro), după aplicarea bonusului în valoare de 3.500 de lire sterline (3900 de euro) acordat de guvern.

Primele livrări sunt aşteptate la începutul anului 2020.

Peugeot oferă e-208 în aceleaşi niveluri de echipare ca şi versiunile pe benzină şi diesel, pentru a ajuta la normalizarea maşinilor electrice. Toate versiunile au frânare automată de urgenţă, senzori de detecţie a pietonilor, oglinzi încălzite şi lumini de zi LED. 

Citeşte şi 

Video cu şoferiţa de Porsche în momentul când loveşte troleibuzul cu 130 de km/h

Ameninţările s-au concretizat. Ce s-a întâmplat cu agentul care a filmat fostul consilier PSD în timp ce înjura poliţiştii - FOTO-VIDEO

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania - VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.