Peugeot e-208 ar putea fi un succes. Cât va costa prima maşină electrică a francezilor – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 04 oct. 2019 Mașini electrice

Peugeot intenţionase să construiască aproximativ 10% din unităţile noului model 208 în varianta electrică, dar cererea mare pentru e-208 sugerează că această cifră poate fi mult mai mare.

„Din cei 40.000 de clienţi care şi-au manifestat interesul pentru noul 208, jumătate din precomenzi au fost pentru e-208”, a declarat Jean-Philippe Imparato pentru Automotive News Europe pe 1 octombrie. 

Una din pieţele pe care este disponibil noul Peugeot e-208 este Anglia. Aici, prima maşină electrică a mărcii Peugeot, va avea un preţ de pornire de la 25.050 de lire sterline (aproximativ 28.100 de euro), după aplicarea bonusului în valoare de 3.500 de lire sterline (3900 de euro) acordat de guvern.

Primele livrări sunt aşteptate la începutul anului 2020.

Peugeot oferă e-208 în aceleaşi niveluri de echipare ca şi versiunile pe benzină şi diesel, pentru a ajuta la normalizarea maşinilor electrice. Toate versiunile au frânare automată de urgenţă, senzori de detecţie a pietonilor, oglinzi încălzite şi lumini de zi LED. 

Citeşte şi 

Video cu şoferiţa de Porsche în momentul când loveşte troleibuzul cu 130 de km/h

Ameninţările s-au concretizat. Ce s-a întâmplat cu agentul care a filmat fostul consilier PSD în timp ce înjura poliţiştii – FOTO-VIDEO

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania – VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide