VIDEO: nu era mai simplu să pună maşina pe un elevator?...

Următorul video ne prezintă o situaţie foarte curioasă, iar explicaţia e destul de ciudată - aflaţi în continuare despre ce este vorba.

Se pare că nişte tineri au furat o maşină, iar soarta a avut grijă să îi pedepsească într-un mod inedit: au fost loviţi de un SUV şi proiectaţi într-un hidrant. În urma incidentului, apa sub presiune le-a oferit celor din jur un spectacol neaşteptat, iar imaginile surprinse de amatori au făcut imediat înconjurul lumii pe internet. De ce? Vedeţi singuri şi minunaţi-vă:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.